13.2.2019. 9:26
0
Edin Gačić tokom potrage koristio internet?
Edin Gačić kojeg su specijalci ubili nakon osmodnevne potrage, navodno je koristio društvene mreže i javljao se sa lažnih profila sve vrijeme tokom potrage. Otkrili su ga korisnici na društvenoj mreži facebook.

Pretpostavlja se da je lažni profil Muhamed Velić zapravo Edin Gačić.

On je dao podršku ubijenom Gačiću na jednoj od objava gdje su korisnici društvene mreže Facebook posumnjali da se radi upravo o Edinu Gačiću.

Navodno je Edin Gačić koristio nekoliko lažnih profila sa kojih je pisao. Na jednom je promijenio i profilnu sliku prije 18h, tvrde korisnici koji su ga i otkrili.

Sebe je nazivao Abu Enes bin Muhamed, piše TV 1.

(Alen Avdić)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.