13.2.2019. 12:44
0
Uz prijetnju nožem i pištoljem, opljačkane dvije prodavnice u Sarajevu
U sarajevskim općinama Stari Grad i Novi Grad opljačkane su prodavnice "Amko komerc" i "Konzum", iz kojih je ukradena određena količina novca, saopćeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP KS).

Uz prijetnju pištoljem, maskirana osoba je sinoć u 19.40 sati ukrala određenu količinu novca iz prodavnice "Amko komerc", koja se nalazi u ulici Alije Nametka, i pobjegla u nepoznatom pravcu. 

U ulici Adija Mulabegovića u Novom Gradu jučer u 16.30 sati maskirana osoba je, uz prijetnju nožem, radnici ukrala određenu sumu novca iz "Konzuma", a zatim pobjegla u nepoznatom pravcu.

O navedenim krivičnim djela obaviješten je tužilac Tužilaštva Kantona Sarajevo. Uviđaje su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a KS, prenosi Srna.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.