13.2.2019. 17:10
0
Lice iz Tuzle uhapšeno zbog poreske utaje i pranja novca
Lice čiji su incijali E.M. iz Tuzle uhapšeno je zbog sumnje da je počinilo krivično djelo udruživanje radi činjenja krivičnih djela, utaje poreza i pranje novca, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

U pretresu na području Tuzle poslovnih prostorija Omladinske zadruge, pokretnih stvari i tri stambena objekta u vlasništvu E.M. i J.M. iz Tuzle pronađena je i oduzeta određena dokumentacija u vezi sa poslovnim aktivnostima zadruge, novac, kompjuteri, laptopi, mobilni telefoni i druge stvari.

Pretres je izvršen u saradnji sa službenicima Poreske uprave Federacije BiH i Tužilaštva Tuzlanskog kantona.

Nakon kriminalističke obrade, lice E.M. će danas biti predato Tužilaštvu Tuzlanskog kantona na dalje postupanje.

Ovakvi podaci najavljuju predstojeći pad aktivnosti virusa influence, što upravo i odgovara očekivanoj epidemiološkoj situaciji za period u kojem se nalazimo, prenosi srna.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.