19.2.2019. 12:24
0
Ženi upao u kuću, pretukao je i oteo joj naušnice
Policajci iz Dervente, zajedno s pripadnicima Policijske uprave Doboj, identificirali su 38-godišnjeg Lj. Đ. s područja Dervente, koji se sumnjiči da je prije više od godinu počinio razbojništvo u tom mjestu

Kako je saopćeno iz PU Doboj, sumnja se da je Lj. Đ. u porodičnu kuću oštećene na području Dervente provalio 20. novembra 2017. godine, prilikom čega je na nju fizički nasrnuo, udaravši je rukama i nogama po cijelom tijelu. Razbojnik je potom s njena oba uha otrgnuo zlatne naušnice, a zatim iz spavaće sobe ukrao oko 30 KM i mobitel te pobjegao. 

- Prilikom počinjenja krivičnog djela oštećenoj su nanesene teške povrede - navodi se u policijskom saopćenju.

Policijska stanica Derventa je protiv osumnjičenog podnijela izvještaj dobojskom Okružnom tužilaštvu zbog krivičnog djela razbojništvo, prenosi avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.