21.2.2019. 13:56
0
Starac udario maloljetnika džetom pa pobjegao
Dobojska policija identifikovala je lice iz Doboja čiji su inicijali A.D. (71) koje je, nakon što je jutros automobilom "džeta" udarilo maloljetnika na regionalnom putu u Stanarima, pobjeglo ne pružajući pomoć povrijeđenom.

Povrijeđenom maloljetnom licu ljekarska pomoć je ukazana u Domu zdravlja u Stanarima, a potom i u dobojskoj bolnici, prilikom čega je utvrđeno da je najvjerovatnije riječ o lakšim tjelesnim povredama, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Iz policije navode da se saobraćajna nezgoda dogodila u 7.20 časova.

Uviđaj su izvršili službenici dobojske Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja, a o svemu je obaviješten dežurni tužilac nadležnog tužilaštva, prenosi Srna.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.