21.2.2019. 13:59
0
Pijan prijetio supruzi da će je ubiti, pronašli mu arsenal oružja
Alkotestiranjem je utvrđeno da Ž. B. ima 1,63 promila alkohola u krvi te će odgovarati za krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja i eksplozivnih materija, prenosi avaz.

Nakon što je u alkoholiziranom stanju prijetio da će ubiti suprugu, službenici PS Bosanski Brod pretresli su porodičnu kuću Ž. B. (54) i tom prilikom pronašli i oduzeli dvije automatske i jednu poluautomatsku pušku, puškomitraljez, tri lovačke puške, više od 2 hiljade komada municije različitog kalibra, sporogoreći štapin i detonatorske kapisle. 



0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.