22.2.2019. 13:18
0
U stravičnoj nesreći kod Orašja poginula dva mladića
Devetnaestogodišnji T.F. iz Boka i dvadesetsedmogodišnji P.F. iz Orašja poginuli su, dok su J.N. (47) iz Donje Mahale i J.M. (23) iz Matića teško povrijeđeni u tragičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros između mjesta Tolisa i Domaljevac kod Orašja.

Kako su naveli u Policijskoj upravi orašje  nesreća se dogodila jutros oko 9:45 sati, a u njoj je učestvovalo jedno vozilo.

U trenutku nesreće u automobilu su se nalazile pomenute četiri osobe, a uzroci nesreće još uvijek nisu poznati.

"Tijekom očevida  smo zaprimili informaciju  medicinskih institucija da su 2 osobe  i to 19 godišnji T.F. iz Boka i 27 godišnji P.F. iz Orašja na žalost smrtno  stradali a da su i druga dva sudionika teško povrijeđena a radi se o  47 godišnjem J.N. iz Donje Mahale i 23 godišnjem J.M. iz Matića, prenose Nezavisne.

O istom je upoznat dežurni tužitelj Županijskog tužilaštva koji je naložio poduzimanje zakonom predviđenih mjera", navodi se u saopštenju PU Orašje..

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.