5.3.2019. 9:38
0
Teška saobraćajna nesreća u Tuzli: Povrijeđeno šest osoba u sudaru Škode i Fiata, teško povrijeđeno dvogodišnje dijete
FOTO: Source.ba / Arhiva
Šest osoba, među kojima je i dvogodišnji dječak, povrijeđeno je u saobraćajnoj nezgodi u Tuzli, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Porijeđenima je ljekarska pomoć ukazana u Univerzitetskom kliničkom centru Tuzla, a ljekari su konstatovali da je dvogodišnji dječak teško povrijeđen. 

Nezgoda se dogodila sinoć u 23.20 časova kada su se sudarili automobili Fiat Stillo, kojim je upravljao dvadesettrogodišnji F.V. iz Kalesije, i Škoda Fabia za čijim je upravljačem bila M.M. /27/ iz Tuzle. 

Povrijeđeni su F.V. i njegova saputnica u Fiatu M.A. /34/ iz Tuzle, a u Škodi dvadesetčetvorogodišnja A.K, dvadesettrogodišnja R.O, četrdesetjednogodišnji I.P. i dvogodišnjak. 

Policija je izvršila uviđaj. 

(Srna)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.