7.3.2019. 13:04
0
Maloljetnik sletio s puta sa ukradenim pasatom
Maloljetnik je povrijeđen u slijetanju ukradenog pasata u Laktašima u noći između utorka i srijede.

Taj pasat, koji je u vlasništvu S.R., ukraden je iste večeri godine sa parking prostora, u ulici Кralja Petra prvog Кarađorđevića u Banjaluci.

Maloljetno lice je zbog zadobijenih povreda prevezeno u Univerzitetsko klinički centar Banjaluka, gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede. Na licu mjesta saobraćajne nezgode je izvršen uviđaj.

O navedenim događajima je obavješten tužilac za maloljetnike Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se nakon kompletiranja predmeta protiv maloljetnog počinioca dostavi izvještaj o počinjenim krivičnim djelima protiv imovine i bezbjednosti javnog saobraćaja, prenose Nezavisne.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.