8.3.2019. 22:16
1
Uposlenik Elektrodistribucije Bihać službenim vozilom prevozio migrante
Pripadnici Jedinice za podršku MUP-a USK u večernjim satima su danas na šumskom putu između Bosanske Otoke i Bosanske Krupe zaustavili jednu osobu koja je u vozilu Elektrodistribucije Bihać prevozila šest migranata.

Kako je potvrdio Nermin Kljajić, ministar unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona, osoba inicijala S. T. iz Bosanske Krupe, koji je uposlenik Elektrodistribucije, je koristila službeno vozilo za prijevoz migranata.

- U vozilu je pronađeno šest migranata, a za prevoz je naplaćivao po 50 eura - kazao nam je Kljajić.

Policijski službenici su priveli vozača i šest migranata radi kriminalističke obrade, a ovom slučaju upoznat je tužilac Tužilaštva BiH koji je ovaj slučaj okarakterisao kao krivično djelo "Trgovina ljudima", prenosi avaz.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.