12.3.2019. 12:56
0
Belka Bunar: Nemam veze s dilanjem heroina, vraćam se u Sarajevo
Belka Bunar, majka Edisa Bunara, koji je jučer uhapšen u akciji "Prizma" Federaqlne uprave policije, javila se telefonom Omaru Mehmedbašiću, sarajevskom advokatu, kojem je kazala da se nalazi u Francuskoj te da nema nikakve veze s dilanjem heroina i da će za kratko vrijeme doći u Sarajevo.

Uhapšena je i Belkina snaha Nerma Bunar (28), Almedin Tači (38), Eldar Spahić (30), Sabahudin Žigović (30), Esmera Sinanović (28), Adis Paldum (36), Enes Gilić (31), Emir Curić (27), Edin Žigović (21), Adi Mekić (21), Dženan Šačić (22) i Minja Bajagić (31). 

Svi su jutros dovedeni u Tužilaštvo Kantona Kantona Sarajevo.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.