14.3.2019. 21:31
6
Benjamin Spahović, who?!
FOTO: ekskluziva
Policijska potjera sinoć je okončana je u Sarajevu hapšenjem dvije osobe na području općine Centar, a koje su nešto ranije počinile krivično djelo razbojništvo, opljačkavši benzinsku pumpu u Vogošći. Uhapšeni Benjamin Spahović (22) i Nedim Hasić (24),

Kako smo već pisali uhapšeni su odranije poznati po činjenju krivičnih djela. Hasić je ranije hapšen zbog razbojništava. 

Hasić nama u ovoj priči, ipak, nije bitan, jer Spahović je glavna uloga.

Prema pisanju medija, naročito onih iz susjednih zemalja, Benjamina Spahovića često oslovljavaju kao pripadnika zlatne mladeži u Sarajevu, gdje se često medijski eksponirao zbog razuzdanih i skupih zabava. On se na društvenim mrežama nerijetko hvalio svojim skupocijenim automobilima.


Učešće u rijalitiju - vrh karijere


Rođen je 1997. godine u Sarajevu. Mnogi ga znaju i po nadimku Tigar.

Na samom početku sedme sezone rijalitija 'Parovi' u kojem je stekao popularnost isplivao je u prvi plan sa komplikovanom ljubavnom pričom i važio je za jednog od favorita publike. Često je agresivno reagovao na određene provokacije i situacije. Njegovo učešće u rijalitiju obilježile su ljubavne veze sa atraktivnim ukućankama, piše prtal Biografija.org. 


Čime se bavio?

Prema pisanju navedenog portala, Spahović se u rijalitiju se hvalio da u Beču ima osam stanova, te da imaju luksuznu vilu u Sarajevu koja košta devet miliona eura. Također, pričao je da njegova porodica ima taksi firmu u Sarajevu te da poseduju luksuzne automobile, prenosi istoimeni portal.

Njegov brat Tomo je bio MMA borac, a uz njega je Benjamin trenirao.  Navodno je zbog Benjaminovih nepromišljenih odluka njegova porodica ga je često opominjala da promijeni svoje ponašanje, ali su mu uvijek pružali podršku. 

Po ulasku u vilu „Parova“ Benjamin je rekao da je oženjen, te da ima suprugu Aleksandru i kćerku Rejnu. O ostalim detaljima iz rijalitija ćemo ipak neki drugi put.

Slikovni rezultat za benjamin spahovic


Benjamin Spahović, who?!

Nakon svih informacija koje su mediji pisali o njemu, malo je čudno, da ne kažemo smiješno i patetično da se jedan takav 'lik', 'pripadnik zlatne mladeži' iz Sarajeva, odluči na pljačku benzinske pumpe.

Njegova biografija koju ste imali priliku pročitati je sama po sebi najbolji dokaz da mediji prenose dezinformacije, tako da vam preproručujemo da 'odvadite' nekih 90 procenata iz cijele priče.

Naravno, djelomično se slažemo sa komentarima naših čitatelja koji ističu da se ovakvim tipovima bez ikakve potrebe daje medijska pažnja.  Ovo je jedan od takvih tekstova i molimo vas da nam ne uzmete za zlo, ali zapitajte se zbog čega je to tako?! Niste ništa novo naučili, garant!

Možda je ipak zbog toga što se svi zajedno, htjeli to priznati ili ne, svakodnevno hranimo pričama iz crne hronike, u kojima u današnjem vaktu haraju kriminalci, lopovi, starlete, dangube, ubice...Upravo takvi pacijenti privuku vašu cijenjenu pažnju, jer brojke i statistički podaci ne lažu! Rijetko kada vas u tolikoj mjeri zainteresuje pozitivna ili neka inspirativna priča, kojih je malo, ali ih ipak IMA. 

Izgleda da je najlakše glumiti lažnog moralistu, koji tobože 'pati' za inspirativnim pričama.



6
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.