15.3.2019. 10:24
0
Policija traži pomoć građana pri pronalasku Dragana Pečenice iz Vlasenice
Iz policije u Vlasenici pozvali su građane da pomognu u pronalasku Dragana Pečenice, koji se 11.marta ove godine u poslijepodnevnim satima udaljio u nepoznatom pravcu iz kuće u mjestu Luke, u toj općini.

Bilo kakva korisna saznanja i informacije mogu da prijave lično najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatan broj telefona 122.

Nestanak Dragana Pečenice Policijskoj stanici Vlasenica je prijavljen 13.marta, nakon čega su preduzete sve potrebne mjere i radnje i neophodne provjere kako bi se navedena osoba što prije pronašla, saopćeno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

(Fena/Alen Avdić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.