20.3.2019. 10:48
0
Vozač Golfa koji je usmrtio pješaka Draška Lj. se predao policiji
FOTO: Dnevni Avaz
Mile M. (24) iz Prijedora, vozač Golfa kojim je u ponedjeljak u 23.20 sati na magistralnom putu Prijedor - Banja Luka u mjestu Svale kod Prijedora udario pješaka i pobjegao s mjesta nesreće, predao se policiji u Prijedoru, prenosi danas Dnevni Avaz.

Teško povrijeđeni pješak Draško Lj. (60), nedugo nakon nesreće, preminuo je od zadobivenih povreda u Univerzitetskom kliničkom centru RS u Banjoj Luci.

Iz policije navode kako je u toku kriminalistička obrada nad vozačem, nakon čega će, uz izvještaj o počinjenim krivičnim djelima, ugrožavanje javnog saobraćaja i nepružanje pomoći osobi povrijeđenoj u saobraćajnoj nesreći, biti predat u nadležnost postupajućeg tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Prijedoru na daljnje postupanje, piše Avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.