7.4.2019. 11:44
7
Sarajevo: Dvojica migranata pretukli i opljačkali starca dok je išao platiti račune
Dvojica nepoznatih razbojnika napali su u subotu Sarajliju Ismeta Tanjaša u blizini džamije na Otoci i nanijeli mu teške ozljede.

Tanjaš je ispričao da su ga napala i opljačkala dvojica migranata, javlja “Faktor.ba“.

Krenuo sam platiti račune, ovuda obično šetam svakog dana. Iznenada su me napali, uzeli mi mobitel i nešto novca. Sam sam se s njima borio, jedva sam se izvukao, ispričao je vidno potreseni starac.

Nakon što je počeo dozivati upomoć, napadači su se uplašili i pobjegli. Na mjesto događaja ubrzo je stigla i policija te ekipa Hitne pomoći koja je Tanjašu ukazala prvu pomoć, a potom su ga prevezli na KUM.

Starac je zadobio brojne modrice po tijelu od udaraca, najviše na leđima, glava mu je razbijena iznad oka i ima ranu na prsnom košu.

Napad se dogodio jučer poslijepodne, u blizini Istiklal džamije. Policija traga za dvije N.N. osobe, a vjerojatno se radi o migrantima. 

7
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.