9.4.2019. 11:10
0
Policija zaustavila 29-godišnjeg mladića u Fordu, a onda ih počeo vrijeđati, te fizički napao policajca
FOTO: Source.ba / Arhiva
Mladić iz Srpca, inicijala V.S. (1990.), uhapšen je jučer zbog vrijeđenja i fizičkog napada na policajca.

Tokom obavljanja redovih poslova i zadataka, u mjestu Povelič, u općini Srbac, policija je zaustavila putnički automobil marke "ford", kojim je upravljao V.S., a zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

- Prilikom preduzimanja mjera i radnji s ciljem sankcionisanja uočenog prekršaja, V.S. je počeo da vrijeđa, nakon čega je i fizički napao na policijskog službenika, zbog čega je lišen slobode – saopćeno je danas iz Policijske uprave Gradiška.

Izvršenim alkotestiranjem utvrđeno mu je prisustvo alkohola u organizmu.

Protiv V.S. će biti dostavljen izvještaj tužilaštvu za krivično djelo sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.