9.4.2019. 11:16
1
Žena koja je ubijena na Koševskom Brdu pronađena vezana, uhapšen 34-godišnji A.Z.
Zbog ubistva starice H.D. u sarajevskom naselju Koševsko Brdo uhapšen je A.Z. (34) iz Jajca.

Tijelo žene pronađeno je u njenom stanu, a prema prvim informacijama iz istrage, starica je pronađena vezana, prenosi danas Avaz.

Kako saznaje Avaz, radi se o pokušaju pljačke, koja je krenula po zlu. Pripadnici Interventnog voda Policijske uprave Novi Grad sinoć su oko 23 sata u ulici Ramiza Salčina uhapsili osumnjičenog.

Za sada nije utvrđen zvaničan uzrok smrti starice, ali su tokom vanjskog pregleda tijela uočene povrede. 

Uviđaj su obavili tužilac Tužilaštva Kantona Sarajevo, policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo i ovlašteni sudski vještak medicinske struke.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.