12.4.2019. 15:10
0
Horor kod Sarajeva: Poginule nastavnice Osnovne škole "Kovačići", traga se za još jednom osobom, automobil sletio u provaliju duboku 150 metara
FOTO: Dnevni Avaz
Jedan automobil sletio je u Miljacku kod tunela Bulozi iznad Darive, na istočnom ulazu u Sarajevo, prenosi Dnevni Avaz.

Ove informacije potvrdili su iz Profesionalne vatrogasne brigade Kantona Sarajevo (PVBKS), čije ekipe su na mjestu događaja. Na intervenciju su izašli policajci, ekipa Hitne pomoći, Gorska služba spašavanja i vatrogasaca.

Prema prvim informacijama, smrtno su stradale tri osobe, a kako nezvanično saznaje Avaz, sumnja se da su u automobilu bila još jedna osoba, čija sudbina je nepoznata.

Navodno, radi se o nastavnicama ili učiteljicama iz sarajevske Osnovne škole "Kovačići".

Automobil je navodno sletio u provaliju duboku oko 150 metara. Pretpostavlja se da su u pitanju ženske osobe. Za sada se ne šta je drugim osobama koje su bile u vozilu. Pretražuje se cijeli teren.

Uskoro će o ovoj stravičnoj nesreći biti poznato više informacija.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.