24.4.2019. 15:10
0
Žepče: Sjekirom povrijedio 49-godišnjaka
Četrdesetdevetogodišnji D. M. povrijeđen je nakon što ga je sjekirom napao D. M. (50).

Iako povrijeđen, 49-godišnjak je došao u ponedjeljak u 17:15 sati u prostorije Policijske stanice Žepče i prijavio slučaj. 

Prema navodima iz prijave, napad se dogodio istog dana oko 16:30 sati u selu Biljevina kod Žepča. Oštećeni je izjavio da ga je bez ikakvog povoda napao sjekirom 50-godišnjak.

Tom prilikom zadobio je povrede glave. Nakon ukazane prve pomoći u Domu zdravlja Žepče, povrijeđeni je upućen u Kantonalnu bolnicu Zenica, gdje je i zadržan na daljnjem liječenju.

Uviđaj su obavili istražitelji Policijske stanice Žepče, prenosi Avaz.


(Amila Alijagić)

Zepce
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.