29.4.2019. 22:30
4
Muhamed Hadžimuratović na Facebooku poručio: Ako mi priđe policajac na tri metra ubit ću ga pištoljem namrtvo
Muhamed Hadžimuratović iz Ustikoline rekao je kako su njega večeras napali službenici Policijske stanice Ustikolina.

Naime, on je rekao kako je putem išao s motkom, te kako su ga policajci zaustavili bez iakakvog povoda.

Snimak se pojavio na Facebooku, a na njemu se vidi kako policajci zaustavljaju vozilu, te se čuje policajac koji kaže "Nemaš pravo da me snimaš".

Na društvenim mrežama su se pojavile nezvanične informacija da su policajci kasnije pretukli spomenutu osobu u jednom kafiću.

Hadžimuratović je nakon incidenta snimio novi video u kojem je rekao kako su ga policajci zaustavili bez razloga, psovali mu majku, ali i kako će naredni put uzeti pištolj i ubiti ih.

"Sljedeći put upotrebljavam vatreno naoružanje. Ako mi priđe policajac na tri metra ubit ću ga pištoljem namrtvo", napisao je na svom Facebook profilu Muhamed Hadžimuratović. 

4
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.