11.5.2019. 14:54
0
Detalji užasa u Bihaću: Pronađena tri ugljenisana tijela
U bihaćkom naselju Gornje Prekounje u napuštenom objektu pronađena su tri ugljenisana tijela. Najvjerovatnije je riječ o migrantima.

Kako je za portal Avaz.ba kazao Ale Šiljdedić, glasnogovornik Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-Sanskog kantona, u ovom trenutku ne mogu ni potvrditi ni demantirati navode da je riječ o migrantima. 

- U napuštenoj zgradi stare štamparije je izbio požar. Odmah su na lice mjesta izašli vatrogasci i naše jedinice. Lokalizirali su požari i ugasili oko tri sata ujutro. S obzirom na uvjete noću i opasnosti od obrušavanja objekta, uviđaj se odgodio do jutarnjih sati, jer nije nie vidljivost dobra. Jutro u 8 sati uviđajna ekipa je izašla na lice mjesta sa vještakom za požare i u prisustvu tužitelja Kantonalnog Tužilaštva pronađena su tri leša dakle ugljenisana tijela ne poznatih osoba. Onda je izašao i patolog Kantonalne bonice Bihać koji je potvrdio da se radi o tri tijela. On je pregledom leševa konstatirao da nema tragova nasilne smrti. Ali da bi se podrobnij analiza morala izvršiti kako bi se utvrdio stvarni uzrok smrti - kazao je Šijdedić za Avaz.ba.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.