11.5.2019. 18:22
0
Ukrao novac iz džamije, pa prijavio krađu
Modrička policija uhapsila je danas lice čiji su inicijali A.M. (25) iz Odžaka zbog sumnje da je tokom noći sa petka na subotu iz džamije na području opštine Vukosavlje ukralo kutiju sa novcem od dobrovoljnih priloga, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Uhapšeno lice je prethodno policiji prijavilo da su ga dva maskirana lica fizički napala u džamiji i ukrala kutiju sa novcem, a potom se automobilom golf dva udaljili sa lica mjesta.

Policija je utvrdila da je prijava bila lažna.

Ukradeni novac je pronađen i biće vraćen. 

Nad licem čiji su inicijali A.M. izvršena je kriminalistička obrada, a nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen izvještaj o izvršenom krivičnom djelu krađa.



(SRNA/Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.