23.5.2019. 14:15
0
Detalji ubistva u Milanu: Nije mogao spavati pa nasmrt pretukao dvogodišnjeg sina
Otkrivaju se novi detalji šokantnog ubistva koje se dogodilo juče u Milanu.

Mladić hrvatskog porijekla, 25-godišnji Alija Hrustić, priznao je da je pretukao svojeg dvogodišnjeg sina, piše Corriere della Sera. Dječačić je pronađen mrtav u stanu u gradskoj četvrti San Siro.

Hrustić je u priznanju policiji rekao kako nije mogao spavati zbog bolova te je konzumirao hašiš. U naletu bijesa pretukao je vlastito dijete do smrti. Policija je našla dječakovo tijelo koje je bilo puno modrica i rana, a noge su mu bile u povojima.

Kako piše Corriere, hitna je juče oko 6 sati zaprimila dramatičan poziv upomoć. Dječakovi roditelji su u suzama i kroz svađu vikali da im dijete teško diše.

No kad je policija došla u stan, dječakova majka Silvija Z. optužila je Hrustica za sinovu smrt. Hrustic je za to vrijeme pobjegao i sklonio se u drugom stanu u četvrti Đambelino.

Majka ubijenog dječaka je 23-godišnjakinja, takođe hrvatskog porijekla, koja ima petoro djece te je trudna sa šestim djetetom, prenose Nezavisne. 

"Svakodnevno sam viđala majku s dvoje, troje djece. Uvijek je bila nasmiješena i kulturna. Šokirani smo tragedijom. Dječakova oca nisam već duže vrijeme vidjela. Svoju partnerku je već prije htio tući na ulici pred svima. Htio ju je tući, prije nekog vremena, tu na ulici pred svima. Ne znam kako je to završilo", rekla je jedna komšinica, piše index.hr.




(Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.