20.6.2019. 13:58
0
Danac uhvaćen na granici s 200 grama heroina
Pripadnici Jedinice granične policije Doljani jučer su oduzeli 200 grama heroina tokom granične kontrole B. M. A. P. (42), državljanina Kraljevine Danske.
Droga je otkrivena na više mjesta u vozilu Chevrolet, hrvatskih tablica, na izlasku iz Bosne i Hercegovine na Međunarodnom graničnom prijelazu Zvirići. 

Prema nalogu Tužilaštva Zapadnohercegovačkog kantona, državljanin Danske je uhapšen i, uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet droga, predat Tužilaštvu. 
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.