19.7.2019. 13:46
0
Uhapšen Z.T. iz Srpca: Ukrao 300 KM iz vjerskog objekta, a onda na groblju napravio štetu od 1.000 KM
Službenici Policijske uprave Bosanska Gradiška podnijeli su Okružnom javnom tužilaštvu Banja Luka izvještaj protiv osoba čiji su inicijali Z.T. iz Srpca zbog sumnje da je počinio tešku krađu i krađu.

Iz Policijske uprave Bosanska Gradiška je saopćeno da je ova osoba osumnjičena da je 10. juna 2019. godine, oko 01:00 sat, u mjestu Laminci Sređani kod Bosanske Gradiške razbila staklo na prozoru vjerskog objekta i iz unutrašnjosti ukrala oko 300 KM, prenosi Avaz.

On je osumnjičen da se iste noći, oko 02:00 sata, biciklom dovezao do groblja u mjestu Trošelji kod Bosanske Gradiške te s nadgrobnog spomenika ukrao tri reljefne bakarne ploče, čime je pričinio štetu u iznosu od oko 1.000 KM.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.