24.7.2019. 9:44
0
Sarajevska policija traga za pet osoba
Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo trenutno traga za pet nestalih osoba čiji je nestanak prijavljen u proteklih desetak godina.

Kako piše na stranicama kantonalnog MUP-a, najduže traje potraga za Salkom Neretljakovićem čiji je nestanak prijavljen koncem septembra 2009. godine u Sarajevu. Kako navode iz policije on se od kuće udaljio u nepoznatom pravcu na relaciji od mjesta stanovanja do Kozje ćuprije.

Nestanak Samante Hrustić prijavljen je početkom septembra 2012. godine, da bi dvije godine poslije, policija zaprimila informaciju o nestanku Dunje Dakar. Prema izvještaju MUP-a, ona se tog dana oko 09.30 sati udaljila sa adrese stanovanja u nepoznatom pravcu.

Turski državljanin Ihsan Burak Arkač nestao je augusta 2015. godine kada se, navodno, zaputio prema Srbiji, a posljednji na policijskoj listi nestalih osoba je Vahid Kadrić. Premda je njegov nestanak policiji prijavljen još 1999. godine, na stranicama MUP-a informacija je obavljena sredinom novembra 2016. godine.

Iz MUP-a mole građane da se u slučaju korisnih saznanja jave najbližoj policijskoj stanici ili na broj telefon 122, prenosi N1.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.