29.7.2019. 10:23
6
Oglasio se Denis Sadiković: Pronašao sam joj dva računa iz hotela u kojem je bila s ljubavnikom, Ajla bi me ubila da policajac nije zagalamio "lezi"
"Nisam ja siledžija! Prije bih sebi ruku odsjekao nego digao na Ajlu", rekao je za Dnevni Avaz Denis Sadiković, muž Ajle Sadiković, kojeg je ona upucala 24. jula na Merhemića trgu na Ciglanama u Sarajevu.

Svih ovih dana Denis je šutio. Kaže da nikada ništa ne bi demantirao, ali mu je dosta laži i spinova. 

- Ispadam siledžija, a to nisam nikada bio. Ona je išla s namjerom da me ubije. Jesam joj u automobilu kojim je došla gore, pronašao dva računa iz hotela u kojem je bila s ljubavnikom. Bio sam ljut i ona se bojala moje reakcije zato i je zapucala. Da policajac nije zagalamio "lezi", ona bi i drugi metak ispalila i vjerovatno me ubila - kaže Denis Sadiković za Avaz.

Dodaje da je Ajla njega zvala, a ne on nju kako pišu mediji. 

- Tražila mi je 15.000 maraka ili automobil. A ona je došla vozilom od svog ljubavnika. Ispade ona nevinašce, a ja monstrum. Pišu mediji da je nekoliko puta ona nekoga prijavljivala za nasilje. Niti jedna prijava u policiji ne postoji, kunem se - kaže Denis. 

Smeta mu i što mediji od Ajle, kako kaže, prave heroinu. 

- Ona je jednom bila u Afganistanu i jednom bila pohvaljena, koliko ja znam - rekao je Denis za Dnevni Avaz.

6
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.