1.8.2019. 20:04
0
Denis Hamidović predat će se policiji i braniti šutnjom dok mu se advokat ne vrati s hadža
FOTO: Advokat Dupovac
Denis Hamidović, sin zeničkog „kralja džeparoša“ Elvisa Hamidovića, predat će se policiji i branit će se šutnjom sve dok se do 19.avgusta njegov advokat ne vrati s hadža, prenosi "Dnevni avaz".

Ovo je danas potvrdio advokat Senad Dupovac, koji će braniti osumnjičenog Denisa Hamidovića, ali je otputovao u Saudijsku Arabiju da obavi hadž.

Dupovac kaže da će se Hamidović predati u pratnji advokatice Azijade Mujkić, najvjerovatnije večeras, ili sutra ujutro.

Sumnja se da su braća Hamidović Denis i Toni, jučer učestvovala u tuči i pucnjavi u kojoj je ranjen H. I. iz Zenice.  Prema prvim rezultatima iz istrage, najvjerovatnije je  Denis osoba koja je pucala.

Nijedna osoba za kojom se traga, još nije uhapšena. Radi se na tome, inspektori su na terenu - kazao je ranije  dežurni operativni MUP-a ZDK.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.