25.9.2019. 19:27
0
Bivši momak Naide Karić: Naida je tražila osobu koja će zapaliti Minin Golf
Emir Lujinović, bivši momak Mine Hadžijusufović, poznatije kao Mina Mateljan, te bivši vjerenik Naide Karić, danas je u nastavku suđenja za paljenje Mininog Golfa 7 kazao da su se njih dvije prošle godine potukle zbog njega te da nakon toga više nisu bile u dobrim odnosima.

Platio bi 1.000 KM

Lujinović je potvrdio da se na nagovor Naide Karić sastao sa Sretom Paićem u Lukavici, kojeg je pitao za paljenje Mininog vozila. Paljevinu, koja bi koštala 1.000 KM i koju bi platio Emir, nisu dogovorili, jer mu je Paić rekao da to ne radi.

Uznemirena Naida pitala je Emira je li bio prisutan kada ga je Paić nazvao i rekao da Mina hoće da zapali njegov Porsche, na šta je svjedok odgovorio da mu je ona tada predložila da ga pita za paljenje Mininog vozila.

Lujinović je izjavio da nije ljut na Naidu, ali da je želio da kaže istinu.

Milica Popović je potvrdila da joj je suprug Sreto Paić kazao da je Emir tražio da neko zapali Minin auto i da je to Naida tražila, da joj se osveti. Ni u jednom momentu nije spomenuo Emirov Porsche.

Nije pročitao izjavu


Sreto Paić je bio decidan da ga je Emir pitao za paljenje vozila te da ga je odbio rekavši da on to ne radi. Tada nije znao o čijem vozilu se radi. Svoju izjavu u policiji, koja se razlikuje od ove na sudu, samo je potpisao i tvrdi da mu u policiji nije pročitana.

Niko od svjedoka nije spominjao Murisa Hodžića, koji se tereti da je 8. marta zapalio Golf 7, prenosi Avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.