10.10.2019. 20:45
0
Uhapšen 34-godišnji A.P. iz Sarajeva koji je opljačkao malodobnu osobu iz Sarajeva
FOTO: Source.ba / Arhiva
Dana 09.10.2019.godine u 13,00 sati, policijski službenici Četvrte PU lišili su slobode lice A.P., rođen 1985.godine, nastanjen u Sarajevu, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo iz člana 287. stav 1. tačke b. KZ FBiH (Teška krađa na naročito opasan ili naročito drzak način).

Isti je dana 15.09.2019.godine u ulici Bulevar Meše Selimovića, općina Novi Grad Sarajevo, počinio navedeno krivično djelo na štetu mldb, B.J. iz Sarajeva. 

O prednjem je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo. 

Lice lišeno slobode je predato u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo. Policijski službenici nastavljaju kriminalističku obradu nad navedenim licem.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.