11.10.2019. 10:12
0
Dvije osobe povrijeđene sinoć u pucnjavi u Tuzli
Dvije osobe su povrijeđene protekle noći u Tuzli u Rudarskoj ulici kad je zasad nepoznati napadač, maskiran kapuljačom, ispalio više hitaca iz pištolja, izjavio je za Fenu portparol Tužilaštva Tuzlanskog kantona Admir Arnautović.

Povrijeđen je Željko Martinović, a zadobio je hitac u stomak, dva u lijevu nogu i jedan u desnu. Operisan je u tuzlanskom kliničkom centru.

Drugi povrijeđeni je Armir Mujić koji je zadobio hitac u desnu nogu.

Policija traga za napadačem, a slučaj je prijavljen oko jedan sat iza ponoći.

U Tuzli se jutros dogodila još jedna tragedija kada su u stanu u naselju Paša Bunar smrtno stradali supružnici, a njihov sin A.Z. (1999.) povrijeđen i u međuvremenu prebačen u bolnicu.

Pretpostavlja se da je u toj tragediji suprug ubio suprugu nožem, a potom aktivirao napravu od čije je eksplozije on smrtno stradao a njihov sin povrijeđen. Taj slučaj policiji je prijavljen jutros 07.23 sati. 


(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.