20.10.2019. 12:52
0
Državljanin Hrvatske prijavio da su ga opljačkale četiri djevojke ispred kafića, ukrale mu veliku količinu novca iz torbice
FOTO: Dnevni Avaz
Državljanin Republike Hrvatske A. L. (44) jutros je u 3.35 sati prijavio mostarskoj policiji da su ga opljačkale četiri ženske osobe, prenosi Avaz.

Prema prijavi, A.L. su, dok se nalazio ispred ugostiteljskog objekta "Golden Club" u Mostaru, prišle četiri ženske osobe, kako je naveo, romske nacionalnosti, koje su iskoristile trenutak nepažnje te mu uzele novac iz torbice koju je imao oko struka, nakon čega su pobjegle.

Navodno se radi o većoj sumi novca, a iako je policija odmah djelovala, pljačkašicama nisu uspjeli ući u trag, piše Avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.