25.11.2019. 19:41
0
Miloš Obradov, koji se dovodio u vezu sa likvidacijom sarajevskih policajaca, pušten na slobodu!
FOTO: Dnevni Avaz
Miloš Obradov, koji je povezivan s likvidacijom sarajevskih policajaca Adisa Šehovića i Davora Vujinovića, kao i za učešće u ubistvu Damira Ostojića Šijana, prije tri dana je pušten iz pritvora, potvrđeno je za Dnevni Avaz.

Početkom septembra na slobodu je pušten i Stefan Samardžija, koji je terećen za ista krivična djela, prenosi Avaz.

Njima je isprva pritvor ukinut u Sarajevu, gdje su se nalazili zbog sumnje da su učestvovali u zločinu na Alipašinom Polju, da bi odmah nakon toga zbog istrage o Šijanovom ubistvu prebačeni u tamošnju pritvorsku jedinicu.  

Obojica su tokom cijelog toka istrage tvrdila da nemaju ništa s navedenim zločinima, a sarajevsko tužilaštvo tokom više od 12 mjeseci nije podiglo optužnicu niti ponudilo dokaze da su učestvovali u ovim ubistvima, piše Avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.