30.11.2019. 8:45
0
Trojica muškaraca koja su brutalno silovala Tuzlaka će vjerovatno dobiti pritvor od mjesec dana
Trojica muškaraca iz Odžaka, koja su u utorak u predvečernjim satima uhapšena zbog brutalnog silovanja jednog Tuzlaka, zadržani su u policiji na 24 sata, a očekuje se da će postupajući tužilac predložiti da im se odredi jednomjesečni pritvor, prenosi Dnevni Avaz.

- Sva trojica su zadržana u pritvoru zbog sumnje da su izvršila krivično djelo silovanja na brutalan način. Tužiteljstvo će odlučiti da li će podnijeti prijedlog za određivanje pritvora i od sudije za prethodni postupak Kantonalnog suda u Odžaku tražiti da ih pritvori sukladno svojim ovlastima do 30 dana. Sve drugo da kažemo bilo bi samo nagađanje i prejudiciranje eventualnog pritvora - kaže izvor iz tužilaštva.

Slučaj je tuzlanskoj policiji prijavila supruga žrtve, nakon čega su kontaktirali kolege iz Odžaka, koji su pribavili naredbu Kantonalnog suda Odžak za pretres kuće jednog od sumnjičenih, piše Avaz.

Radi se o objektu u Brodskoj ulici čiji je vlasnik uhapšeni N.B. (56), a u kojoj privremeno boravi i 59-godišnjak iz Novog Sela koji je također uhapšen.

Nakon pretresa porodične kuće uhapšen je i treći muškarac star 48 godina iz Odžaka koji se također sumnjiči da je sudjelovao u silovanju, piše Avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.