9.12.2019. 18:28
0
Incident u Šekovićima: Č.P. nožem povrijedio policajca
FOTO: Dnevni Avaz
Pripadnici Policijske uprav Zvornik uhapsili su u Šekovićima Č. P. iz ovog mjesta zbog sumnje da je nožem povrijedio jednu osobu, prenosi Avaz.

Prema nezvaničnim informacijama, žrtva je policajac koji nije bio na dužnosti.

Povrijeđenome je pružena medicinska pomoć u Domu zdravlja Šekovići, odakle je upućen u Opću bolnicu Zvornik na daljnje zbrinjavanje.

Policijskoj stanici Šekovići jutros u 8:45 sati prijavljeno je da je u mjestu Papraća Č. P. nožem povrijedio jednu osobu.

Policija je postupila po prijavi, obavila uviđaj i uhapsila osumnjičenoga.

O slučaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Bijeljina, po čijim instrukcijama policija nastavlja rad na dokumentiranju ovog krivičnog djela.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.