11.12.2019. 22:32
0
Drama na Grbavici: Procurio plin u stanu, troje djece završilo u bolnici
FOTO: Dnevni Avaz
U stanu u zgradi u Zagrebačkoj ulici na broju 31 u Sarajevu večeras se odigrala prava drama, nakon što je procurio plin, saznaje i piše Dnevni Avaz.

Troje djece, koja su se u kritičnom trenutku nalazila u stanu, imala su simptome trovanja plinom te su završila na Klinici urgentne medicine Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu, prenosi Avaz.

Na lice mjesta, osim policije i Hitne pomoći, izašli su i radnici "Sarajevogasa", koji su isključili dotok plina i spriječili katastrofu.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.