21.12.2019. 9:06
0
Nesreća u blizini Trga slobode: Radnik pao sa ljestvi prilikom postavljanja bilborda
FOTO: Dnevni Avaz
Muškarac čiji identitet nije potvrđen povrijeđen je jutros u Tuzli nakon što je pao s ljestvi prilikom postavljanja bilborda u blizini Trga slobode, prenosi Dnevni Avaz.

Radnik je, prema pričama očevidaca, pao na leđa, Ubrzo je na mjesto nesreće stigao tim Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Tuzla, koji su ukazali pomoć povrijeđenom radniku, a potom je uz njihov nadzor sanitetskim vozilom na dalje pretrage prevezen na UKC Tuzla.

O stepenu zadobivenih povreda ljekari će se izjasniti naknadno, a službenici policije će pokušati utvrditi na koji je način došlo do nesreće.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.