17.1.2020. 14:22
0
U rijeci Bosni pronađen mrtav muškarac, policija na terenu
U rijeci Bosni jutros je pronađeno beživotno tijelo. U toku je izvlačenje na obalu rijeke.

Mješoviti timovi Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona od jutros su pretraživali korito rijeke Bosne radi pronalaska Omera Travnjaka i Muhameda Šišića, Zeničana koji su nestali proteklih dana. 

Brojne policijske ekipe su na licu mjesta, a Aldina Alić, portparol MUP-a ZDK, potvrdila je da je u rijeci uočen leš, prenosi Avaz.

- Nakon što su policijski timovi uočili i locirali tijelo, pristupilo se osiguravanju mjesta događaka radi uviđajnih radnji i izvlačenja tijela iz vode. Tim radnjama neposredno će rukovoditi dežurni kantonalni tužilac. Po završetku ovih aktivnosti, moći ćemo potvrditi više detalja, kao i identitet pronađenog tijela - kaže Alić.



(Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.