21.2.2020. 13:27
0
Poginuo mladić, stub od udara prepolovljen
FOTO: nezavisne
U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak u večernjim satima kod mjesta Velika Gata, na putu koji spaja Cazin i Bihać, smrtno je stradao muškarac R.M.
Nezvanično se saznaje da se radi o Rafaelu Mujadžiću (23) iz cazinskog naselja Šturlić. Prema informacijama iz policije uzrok ove saobraćajne nesreće sa smrtnim ishodom bila je neprilagođena brzina uslovima i stanju puta uslijed čega je vozač izgubio kontrolu nad automobilom ‘peugeot’ i velikom silinom udario u betonski stub pored puta, nosač elektromreže.

Od snaga udarca stub se srušio i prepolovio, a automobil prevrnuo, dok je Mujadžić zadobio teške tjelesne povrede te podlegao na licu mjesta.

Zbog nesreće i potom uviđaja kojeg su obavili dežurni tužilac i pripadnici policije saobraćaj na oovom putnom pravcu bio je blokiran nekoliko sati.

Tijelo stradalog je odvezeno u Kantonalnu bolnicu u Bihaću gdje će je trebala biti obavljena obdukcija, prenose “Nezavisne“.
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.