10.3.2020. 19:09
0
Tužilaštvo Tuzlanskog kantona istražuje smrt porodilje Belme Isić Iza Belme ostao tek rođeni sin
FOTO: avaz
Tužilaštvo Tuzlanskog kantona uključilo se u istragu o smrti porodilje Belme Isić iz Srebrenika. Potresan status objavio je njen suprug Elmir, koji je za njenu smrt okrivio ljekare iz Univerzitetskog kliničkog centra Tuzla.

U statusu na društvenoj mreži Isić je napisao:

- Danas u 12:04 je moja ljubav Belma preselila. Sve moje najmilije i najbolje otišlo je sa njom. Srećo moja, klanjat ću samo da tebi Allah da dženet. Belma moja mila.

Isić na Facebooku objavio tužnu vijest


Uslijedili su izrazi saučešća, jer je iza Belme ostao tek rođeni sin, a suprug Elmir je u jednom od komentara, između ostalog, napisao:

- Ostala je zanemarena i pred njihovim očima je umirala... Tražio sam obdukciju... Tužit ću ih dokle budem mogao...

Elmir je dao izjavu u Tužilaštvu TK, nakon čega je formiran predmet.

- U saradnji sa MUP-om TK Tužilaštvo TK će poduzeti sve potrebne mjere i radnje s ciljem utvrđivanja okolnosti za navedeni događaj – navodi Admir Arnautović, portparol Tužilaštva TK, prenosi avaz.

iz Univerzitetskog kliničkog centra Tuzla danas se nisu izjašnjavali na okolnosti smrti porodilje iz Srebrenika.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.