10.4.2020. 11:12
0
Ogromna tragedija: U stravičnoj nesreći poginule četiri mlade osobe!
FOTO: Dnevni Avaz
Četiri osobe smrtno su stradale u prometnoj nesreći koja se sinoć dogodila u mjestu Kovačić kod Livna, izvijestio je u petak MUP Kantona 10.

Sinoć u 23.15 sati dogodila se prometna nesreća na magistralnom putu M-6.1 Livno - Bosansko Grahovo, u mjestu Kovačić pored Livna, u kojoj je 21-godisnji J.M. iz Livna upravljajući vozilom marke "Golf" smrtno stradao na mjestu nesreće, kao i njegova suvozačica 20-godišnja S.V. iz Livna.

Suputnici u istom vozilu 20-godišnji V.V. iz Livna i 19-godišnja I.R. iz Livna prevezeni su u Županijsku bolnicu u Livnu, gdje su od zadobivenih ozljeda noćas preminuli.

 Drugi sudionik prometne nesreće, 46-godišnji T.P. iz Livna, koji je upravljao vozilom marke "Land Rover", zadobio je lakše tjelesne ozljede dok je njegov suvozač 38-godišnji I.Š. iz Livna zadobio teže tjelesne ozljede te se nalazi u Županijskoj bolnici u Livnu.  

Jedan dio očevida na mjestu događaja obavili su noćas djelatnici PU Livno, Sektora kriminalstičke policije MUP-a K10 a i dežurni Županijski tužitelj, dok će se drugi dio nastaviti tokom dana, rečeno je u MUP-u Kantonu 10.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.