15.4.2020. 11:00
0
U Mostaru bakljom zapaljeno vozilo
Policijski službenici PS Mostar Centar u utorak, u 4.35 sati ujutro, zaprimili su prijavu da je u Splitskoj ulici muška osoba zapalila i bacila baklju na vozilo marke Opel Corsa, pri čemu je se vozilo zapalilo.

Patrola policije utvrdila je tko je vlasnik vozila, a isti je naveo da su s vozila ranije otuđene registarske pločice, što je prijavljeno policiji.

Požar su ugasili pripadnici Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar, očevid je u tijeku, priopćeno je iz županijskog MUP-a.


(FENA)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.