8.6.2020. 11:00
0
Hapšenje zbog navođenja na prostituciju
Na području opštine Čelić uhapšena su dva muškarca zbog sumnje da su duže vrijeme navodili na prostituciju više ženskih osoba od kojih su neke bile maloljetne.

Uhapšeni muškarci čiji su inicijali DŽ.S. /55/ i S.K. /39/ osumnjičeni su da su počinili krivično djelo trgovina ljudima, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Tuzlanskog kantona.

Po nalogu Kantonalnog suda Tuzla u jučerašnjem pretresu na tri lokacije na području opšine Čelić pronađeni su predmeti koji će poslužiti kao dokaz u daljem postupku.

Nad DŽ.S. i S.K. izvršena je kriminalistička obrada i danas će uz izvještaj biti predati Kantnalnom tužilaštvu, prenosi n1.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.