14.6.2020. 17:47
0
Obustavljen saobraćaj na putu Lukavac - Gračanica
Potpuno je obustavljen saobraćaj zbog saobraćajne nezgode koja se dogodila u mjestu Donja Orahovica, na putu M-4 Lukavac-Gračanica, saopćio je u 15.30 sati BIHAMK.

Prema izvještaju BIHAMK-a, pojačan je promet vozila i duge su kolone na izlazu iz BiH na graničnim prelazima: Bosanska Gradiška, Gradina, Velika Kladuša, Izačić, Bosanski Novi i Bosanska Kostajnica. Zbog radova u Crnoj Gori zatvoren je granični prelaz Deleuša (BiH)-Vraćenovići (CG). Na ostalim graničnim prelazima trenutno se ne čeka duže od 30 do 40 minuta.

S obzirom da u poslijepodnevnim satima meteorolozi najavljuju padavine, te da je za područje naše zemlje upaljen žuti meteolarm, savjetujemo oprezniju vožnju, prilagođenu trenutnim uvjetima i stanju na putevima.


(FENA)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.