18.7.2020. 13:37
0
Dvije osobe uhapšene zbog krađe guma
Dvije muške osobe uhićene su u petak u Širokom Brijegu nakon pokušaja pljačke guma u tvrtki Vibar, u naselju Visoka Glavica.


Osobe su, neslužbeno se doznaje, porijeklom iz Mostara, a ovo im nije prvi takav pokušaj pljačke.

U proteklih nekoliko mjeseci dvojac je spomenutoj tvrtki nanio znatnu materijalnu štetu, a nakon što je osoblje Vibra jučer prijavilo nepoznato vozilo u blizini tvrtke, nakon kraće policijske potjere dvojac iz Mostara je uhićen na području Širokog Brijega.

Tačno utvrđivanje štete koja je prouzrokovana bit će poznato naknadno, nakon što policija obavi sve potrebne radnje i očevid. 


(FENA)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.