22.7.2020. 8:20
0
Poginuo motociklista u saobraćajnoj nesreći kod Tuzle
Dvadesetčetverogodišnji motociklista M.K. smrtno je stradao u saobraćajnoj nesreći koja se noćas dogodila u mjestu Ljubače kod Tuzle.

Glasnogovornica Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona Amra Kapidžić je kazala da se saobraćajna nesreća dogodila noćas, jedan sat iza ponoći na magistralnom putu M-18.

"U ovoj saobraćajnoj nesreći je M.K. nastanjen na području Živinica, upravljajući motociklom Yamaha sletio sa kolovoza. Tom prilikom smrtno je stradao motociklista, čiju smrt je na mjestu događaja konstatovao ljekar Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Tuzla", precizirala je Kapidžić.

Uviđaj su izvršili kantonalni tužilac i policijski službenici OKP PU Tuzla i PS Zapad. U vremenskom periodu od 1:25 do 4:50 sati na navedenoj dionici puta saobraćaj je bio u potpunosti obustavljen.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.