31.7.2020. 12:43
3
Demir Hadžagić optužuje policiju: Moj brat Adnan je ubijen, ima milion masnica na tijelu
Nakon vijesti da je u Sarajevu, bježeći od policije, život izgubio Adnan Hadžagić, oglasio se njegov brat Demir Hadžagić.

Suprotno zvaničnom policijskom saopćenju, u kojem piše da je A. H. tokom bijega skočio sa podzida određene visine, zadobivši tom prilikom tjelesne povrede te da je tokom ukazivanja ljekarske pomoći preminulo, Demir Hadžagić tvrdi da je Adnan bio teško pretučen, a ne isključuje ni mogućnost da je stradao od vatrenog oružja.

– Adnan je sto posto ubijen, ne znam da li iz vatrenog oružja, jer ima rupicu na vratu za koju bi obdukcija trebala utvrditi šta je. Moj brat je u mrtvačnici već bio i opran, ne znam da li se to radi prije obdukcije. Tvrdim da je ubijen, jer ima milion masnica po sebi. Njega su raznijeli. Imam i slike – tvrdi Demir Hadžagić.

Dodaje da je njegov brat na Vratniku, gdje se desio incident, a kasnije i pogibija Adnana Hadžagića, bio u društvu dvojice prijatelja,piše Avaz.

3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.