3.8.2020. 13:10
2
Detalji nesreće u Nedžarićima: Jednom od braće blizanaca ugrožen život
Jedan od braće blizanaca zadobio je povrede opasne po život u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila u sarajevskom naselju Nedžarići.

Prema informacijama MUP-a Kantona Sarajevo nesreća se desila jučer u 22:40 sati, na kolovozu ulice Džemala Bijedića, općina Novi Grad Sarajevo.

Tom prilikom došlo je do sudara Mercedesa, oznaka K70-M-844, kojim je upravljao vozač A. M. (28) nastanjen u Sarajevu i vozila Seat Leon, oznaka T08-K-803, kojim je upravljao S. M. (28), iz Sarajeva.

Nezvanično sazanajemo da je riječ o braći blizancima A. i S. Mišić.

Nakon sudara braće, Mercedes je udario Audi A4, O10-K-210, kojim je upravljao N. I. (49) iz Sarajeva, a potom skrenuo u desnu stranu van kolovoza i udario u stablo.

Nakon nesreće, S. Mišić koji je vozio Seat Leon pobjegao je sa mjesta nesreće, ali je danas u 3:15 sati pronađen na području općine Centar Sarajevo.

Teške tjelesne povrede opasne po život zadobio je njegov brat A. Mišić koji je vozio Mercedes. Ljekari Hitne pomoći su ga zbrinuli na licu mjesta nakon čega je prevezen u UKC u Sarajevu, gdje je na Klinici za anesteziju i reanimaciju zadržan na daljem liječenju.

Uviđaj su obavili tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo i ovlašteni sudski vještaci saobraćajne i mašinske struke.

Pripadnicici Odjeljenja za saobraćajne istrage, pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, nastavljaju rad na dokumentovanju navedene saobraćajne nesreće, prenosi avaz.

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.