4.8.2020. 14:55
0
Oružana pljačka zlatare na Baščaršiji, brzom reakcijom policije uhapšen lopov
U 13:57 sati obaviješten je Operativni centar Uprave policije MUP KS da je izvršeno krivično djelo razbojništvo u zlataru na Baščaršiji u ulici Zelenih beretki.

„Brzom i efikasnom reakcijom policijskih službenika Uprave policije MUP KS nedaleko od izvršenja krivičnog djela pronađeno je i locirano i lišeno slobode lice koje se dovodi u vezu sa izvršenjem navedenog krivičnog djela. Od istog je privremeno oduzeto oružje koje je koristio prilikom izvršenja krivičnog djela kao i predmeti odnosno srebro koje je otuđio iz zlatare“, kazao je Mirza Hadžiabdić iz Uprave policije MUP KS.

Na mjestu događaja kao i mjestu pronalaska lica bit će izvršen uviđaj. Obaviješten je tužilac Tužilaštva KS a nad licem će se izvršiti krimininalistička obrada. 

Uhapšeni je inicijala E.K. rođen 1993. godine. 

(Patria)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.