9.9.2020. 22:15
0
Policija otkrila detalje stravične nesreće na autoputu kod Zagreba, učestvovalo i vozilo iz BiH
U stravičnoj nesreći na autoputu A3 poginula su dva vozača kamiona, izvijestila je zagrebačka policija. Uviđaj velike nesreće kod odmorišta Ježevo još traje i nije poznato u kojim su vozilima bili vozači.

Policija je izvijestila da su se sudarila dva turska kamiona i treći kamion iz Crne Gore te dva automobila, jedan bjelovarskih registracija te drugi bosanskohercegovačkih, a nakon sudara izbio je velik požar zbog kojeg je autoput bilo potpuno blokiran za promet.

Osim poginulih vozača, svi ostali učesnici nesreće prošli su bez povreda, navodi se, no nije poznato koliko je ljudi bilo u ostalim vozilima.

Požar su ugasili vatrogasci, a na mjestu nesreće su policijski službenici Policijske uprave zagrebačke u saradnji s nadležnim državnim advokatom provode uviđaj. Okolnosti ove saobraćajne nesreće utvrdit će se po dovršetku uviđaja. 

 
Hrvatska
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.